Teollisuudet
Keskitymme tekemään työpäivästäsi yksinkertaisemman ja vähemmän resursseja vaativan. Asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua antamalla neuvoja ympäristöystävällisistä tarjoilutuotteista, elintarviketurvallisuudesta, dokumentoinnista, vaihtoehdoista muoville ja paljon muuta.
Henkilökohtainen suojaus
Henkilökohtaisten suojatuotteiden avulla ehkäiset sekä elintarviketuotantosi että työntekijöidesi altistumisen haitallisille aineille ja suojaudut kontaminaatiolta.
Hygienia ja puhdistus
Panostamme ergonomiaan, tehokkuuteen ja hygieniaan. Terve ja turvallinen työympäristö on mahdollistettava kaikille työntekijöille – myös niille, jotka siivoavat tuotantotiloja.
Kestävä kehitys
Keskustelun avulla autamme sinua taklaamaan arjen haasteita kestävän hankinnan näkökulmasta.
Suojaa kätesi valitsemalla oikea suojakäsine
Elintarviketeollisuudessa työskenetelevän tärkein työkalu ovat hänen kätensä. Ne altistuvat monenlaisille asioille, jonka takia oikean suojakäsineen valitseminen jokaiseen työtehtävään on ensiarvoisen tärkeää. Me ABENAlla olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Tee vastuullinen valinta ympäristömerkityillä astioilla
Haluatko ottaa huomioon kestävän kehityksen ostaessasi astioita hotelliisi, ravintolaasi, majataloosi tai muuhun vastaavaan toimitilaan? On monia tapoja, joilla voit ottaa kestävän kehityksen huomioon valitessasi ruokailuvälineitä, kuppeja ja paljon muuta.
Mitä kannattaa huomioida pöydän kattamisessa?
Täydellisen pöydän kattaminen vaatii muutakin kuin vain ruokailuvälineiden, viinilasin ja lautasliinan asettamista tiettyyn järjestykseen. Mieti tuotteiden, värien ja materiaalien vaikutusta ilmapiiriin ja luo pöytääsi haluamasi ulkoasu ja tunnelma.
Tee elintarviketurvallisuudesta prioriteetti
Elintarviketurvallisuus on elintärkeä asia, joka on huomioitava aina elintarvikkeiden kanssa työskennellessä. Elintarviketurvallisuus ei myöskään tarkoita pelkästään käsien puhtaana pitämistä. Ruoan valmistelu, varastointi ja säilytyslämpötilat on otettava huomioon bakteerien välttämiseksi.